Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33377
Title: | Основи науково-аналітичних досліджень. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Бізнес-адміністрування» першого (бакалаврського) рівня |
Authors: | Чмутова І. М. Черноіванова Г. С. Собакар М. В. |
Keywords: | науково-аналітичні дослідження теорія практика гіпотеза поняття методи актуальність самостійність висновки |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | ХНЕУ ім. С. Кузнеця |
Citation: | Основи науково-аналітичних досліджень. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Бізнес-адміністрування» першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. І. М. Чмутова, Г. С. Черноіванова, М. В. Собакар ; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (644 КБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. — 28 с.: іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 19-20. |
Abstract: | Визначено загальні вимоги до організації процесу підготовки, виконання та захисту курсових робіт із виділенням основних етапів: вибору теми дослідження; визначення мети й завдань дослідження; розгляду теоретичних аспектів розв’язання проблеми; підбору фактичного матеріалу та його аналізу; формулювання висновків та оцінювання досягнутих результатів. Подано тематику курсових робіт, структурні елементи, вимоги до їхнього оформлення. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Бізнес-адміністрування» першого (бакалаврського) рівня. |
URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33377 |
Appears in Collections: | Методичні матеріали (МБА) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024-Чмутова І.М., Черноіванова Г.С., Собакар М.В..pdf | 644,02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.