Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33582
Назва: Вплив пандемії covid-19 на ресторанну галузь
Автори: Стрижак О.
Собакарь А.
Теми: COVID-19
ресторанна галузь
ресторанний бізнес
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Стрижак О. Вплив пандемії covid-19 на ресторанну галузь / О. Стрижак, А. Собакарь // Проблеми, пріоритети та перспективи сталого розвитку в ХХІ столітті: матеріали XVІ міжнародної науково-практичної конференції [Електронний ресурс]. - Кам’янець-Подільський: Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2024. - С. 266-268.
Короткий огляд (реферат): Тези присвячено визначенню впливу пандемії COVID-19 на ресторанну галузь. Проаналізовано тенденції в ресторанному бізнесі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33582
Розташовується у зібраннях:Статті (ПТТБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.pdf522,63 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.