Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35459
Title: Методичні рекомендації до кваліфікаційного іспиту за спеціальністю для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Authors: Давидова О. Ю.
Черевична Н. І.
Keywords: готельно-ресторанний бізнес
кваліфікаційний іспит
управління якістю
спеціальність
тестування
бакалаврський рівень
Issue Date: 2024
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Методичні рекомендації до кваліфікаційного іспиту за спеціальністю для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. О. Ю. Давидова, Н. І. Черевична ; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (426 KБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. — 31 с.: іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 26-30.
Abstract: Подано методичні рекомендації щодо підготовки та проведення кваліфікаційного іспиту за спеціальністю. Наведено критерії оцінювання завдань і програму кваліфікаційного іспиту. Рекомендовано для проведення атестації здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес».
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35459
Appears in Collections:Методичні матеріали (ГРБКТ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024-Давидова О Ю, Черевична Н І.pdf426,63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.