Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35459
Title: | Методичні рекомендації до кваліфікаційного іспиту за спеціальністю для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня |
Authors: | Давидова О. Ю. Черевична Н. І. |
Keywords: | готельно-ресторанний бізнес кваліфікаційний іспит управління якістю спеціальність тестування бакалаврський рівень |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | ХНЕУ ім. С. Кузнеця |
Citation: | Методичні рекомендації до кваліфікаційного іспиту за спеціальністю для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. О. Ю. Давидова, Н. І. Черевична ; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (426 KБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. — 31 с.: іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 26-30. |
Abstract: | Подано методичні рекомендації щодо підготовки та проведення кваліфікаційного іспиту за спеціальністю. Наведено критерії оцінювання завдань і програму кваліфікаційного іспиту. Рекомендовано для проведення атестації здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес». |
URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35459 |
Appears in Collections: | Методичні матеріали (ГРБКТ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024-Давидова О Ю, Черевична Н І.pdf | 426,63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.