Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36107
Назва: | Innovative risk management in the hotel and restaurant business: Scientific and practical aspect |
Автори: | Shtal T. Davydova O. Sysoieva S. Logvinkov S. Zhukov V. |
Теми: | strategic adaptation group organisation association economic-mathematical modelling internal risk minimisation system forecasting analysis |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Shtal T. Innovative risk management in the hotel and restaurant business: Scientific and practical aspect / T. Shtal, O. Davydova, S. Sysoieva and other // Scientific Bulletin of Mukachevo State University Series Economics. – 2024. - Volume 11. – No. 2. – Р. 116-125. |
Короткий огляд (реферат): | The purpose of the study is to develop and test methods for assessing and minimizing risks aimed at strengthening and sustainable development of enterprises in the hotel and restaurant business. Using abstract-logical analysis and a systematic approach, the study classifies enterprises depending on the level of risk. The results of this study demonstrate a comprehensive understanding of innovative management methods in the hotel and restaurant sector. The results obtained indicate that enterprises from the initial cluster are less vulnerable to risks, which confirms the effectiveness of cluster analysis in assessing risks in the hotel and restaurant sector. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36107 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Жуков В......pdf | 96,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.