Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36107
Назва: Innovative risk management in the hotel and restaurant business: Scientific and practical aspect
Автори: Shtal T.
Davydova O.
Sysoieva S.
Logvinkov S.
Zhukov V.
Теми: strategic adaptation
group organisation association
economic-mathematical modelling
internal risk minimisation system
forecasting analysis
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Shtal T. Innovative risk management in the hotel and restaurant business: Scientific and practical aspect / T. Shtal, O. Davydova, S. Sysoieva and other // Scientific Bulletin of Mukachevo State University Series Economics. – 2024. - Volume 11. – No. 2. – Р. 116-125.
Короткий огляд (реферат): The purpose of the study is to develop and test methods for assessing and minimizing risks aimed at strengthening and sustainable development of enterprises in the hotel and restaurant business. Using abstract-logical analysis and a systematic approach, the study classifies enterprises depending on the level of risk. The results of this study demonstrate a comprehensive understanding of innovative management methods in the hotel and restaurant sector. The results obtained indicate that enterprises from the initial cluster are less vulnerable to risks, which confirms the effectiveness of cluster analysis in assessing risks in the hotel and restaurant sector.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36107
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Жуков В......pdf96,24 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.