Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36137
Title: Технологічні інновації виробництва бісквітів у закладах ресторанного господарства
Authors: Давидова О. Ю.
Черевична Н. І.
Крамаренко Д. П.
Keywords: бісквітний напівфабрикат
кондитерські вироби
десерти
кондитерське тісто
японський бісквіт
шифоновий бісквіт
технологічні інновації
заклад ресторанного господарства
Issue Date: 2025
Citation: Давидова О. Ю. Технологічні інновації виробництва бісквітів у закладах ресторанного господарства / О.Ю. Давидова, Н.І. Черевична, Д.П. Крамаренко // Журнал з менеджменту, економіки та технологій. – 2025. - № 1. - С. 72-83.
Abstract: У статті наведено історичні відомості про традиційне визначення бісквітів у різних країнах світу. Проаналізовано класичні та інноваційні технології бісквітного напівфабрикату та десертів на його основі з урахуванням їх популярності у нашій та інших країнах. Розкрито роль технологічних інновацій у виробництві бісквітних десертів у закладах ресторанного господарства, їх важливості для формування попиту сучасних споживачів.
URI: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36137
Appears in Collections:Статті (ГРБКТ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.