Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36137
Title: | Технологічні інновації виробництва бісквітів у закладах ресторанного господарства |
Authors: | Давидова О. Ю. Черевична Н. І. Крамаренко Д. П. |
Keywords: | бісквітний напівфабрикат кондитерські вироби десерти кондитерське тісто японський бісквіт шифоновий бісквіт технологічні інновації заклад ресторанного господарства |
Issue Date: | 2025 |
Citation: | Давидова О. Ю. Технологічні інновації виробництва бісквітів у закладах ресторанного господарства / О.Ю. Давидова, Н.І. Черевична, Д.П. Крамаренко // Журнал з менеджменту, економіки та технологій. – 2025. - № 1. - С. 72-83. |
Abstract: | У статті наведено історичні відомості про традиційне визначення бісквітів у різних країнах світу. Проаналізовано класичні та інноваційні технології бісквітного напівфабрикату та десертів на його основі з урахуванням їх популярності у нашій та інших країнах. Розкрито роль технологічних інновацій у виробництві бісквітних десертів у закладах ресторанного господарства, їх важливості для формування попиту сучасних споживачів. |
URI: | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36137 |
Appears in Collections: | Статті (ГРБКТ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Давидова О.Ю._Технологічні інновації виробництва бісквітів.pdf | 562,95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.