Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36137
Назва: | Технологічні інновації виробництва бісквітів у закладах ресторанного господарства |
Автори: | Давидова О. Ю. Черевична Н. І. Крамаренко Д. П. |
Теми: | бісквітний напівфабрикат кондитерські вироби десерти кондитерське тісто японський бісквіт шифоновий бісквіт технологічні інновації заклад ресторанного господарства |
Дата публікації: | 2025 |
Бібліографічний опис: | Давидова О. Ю. Технологічні інновації виробництва бісквітів у закладах ресторанного господарства / О.Ю. Давидова, Н.І. Черевична, Д.П. Крамаренко // Журнал з менеджменту, економіки та технологій. – 2025. - № 1. - С. 72-83. |
Короткий огляд (реферат): | У статті наведено історичні відомості про традиційне визначення бісквітів у різних країнах світу. Проаналізовано класичні та інноваційні технології бісквітного напівфабрикату та десертів на його основі з урахуванням їх популярності у нашій та інших країнах. Розкрито роль технологічних інновацій у виробництві бісквітних десертів у закладах ресторанного господарства, їх важливості для формування попиту сучасних споживачів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36137 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Давидова О.Ю._Технологічні інновації виробництва бісквітів.pdf | 562,95 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.