Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36137
Назва: Технологічні інновації виробництва бісквітів у закладах ресторанного господарства
Автори: Давидова О. Ю.
Черевична Н. І.
Крамаренко Д. П.
Теми: бісквітний напівфабрикат
кондитерські вироби
десерти
кондитерське тісто
японський бісквіт
шифоновий бісквіт
технологічні інновації
заклад ресторанного господарства
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Давидова О. Ю. Технологічні інновації виробництва бісквітів у закладах ресторанного господарства / О.Ю. Давидова, Н.І. Черевична, Д.П. Крамаренко // Журнал з менеджменту, економіки та технологій. – 2025. - № 1. - С. 72-83.
Короткий огляд (реферат): У статті наведено історичні відомості про традиційне визначення бісквітів у різних країнах світу. Проаналізовано класичні та інноваційні технології бісквітного напівфабрикату та десертів на його основі з урахуванням їх популярності у нашій та інших країнах. Розкрито роль технологічних інновацій у виробництві бісквітних десертів у закладах ресторанного господарства, їх важливості для формування попиту сучасних споживачів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36137
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Давидова О.Ю._Технологічні інновації виробництва бісквітів.pdf562,95 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.