Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36460
Title: | Формування інноваційних процесів у готельно-ресторанному бізнесі |
Authors: | Жуков В. В. |
Keywords: | інноваційні процеси готельно-ресторанний бізнесі |
Issue Date: | 2024 |
Citation: | Жуков В. В. Формування інноваційних процесів у готельно-ресторанному бізнесі / В. В. Жуков // Scientific research in the conditions of rapid development of information technologies : XXXІ International scientific and practical conference, July 17-19, 2024. - Helsinki, Finland, 2024. - С. 195-197. |
Abstract: | Досліджено тенденції розвитку інновацій в готельно-ресторанного бізнесу які показують, що компанії, які зробили інновації частиною свого життя, ведуть до ще більш швидкого росту. Основними умовами ефективного розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні є впровадження та використання інновацій. Інновації в гостинності передбачають створення нових видів послуг із метою кращого задоволення потреб клієнтів готельно-ресторанного комплексу. |
URI: | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36460 |
Appears in Collections: | Статті (ГРБКТ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Жуков В._тези.pdf | 181 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.