Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36460
Назва: Формування інноваційних процесів у готельно-ресторанному бізнесі
Автори: Жуков В. В.
Теми: інноваційні процеси
готельно-ресторанний бізнесі
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Жуков В. В. Формування інноваційних процесів у готельно-ресторанному бізнесі / В. В. Жуков // Scientific research in the conditions of rapid development of information technologies : XXXІ International scientific and practical conference, July 17-19, 2024. - Helsinki, Finland, 2024. - С. 195-197.
Короткий огляд (реферат): Досліджено тенденції розвитку інновацій в готельно-ресторанного бізнесу які показують, що компанії, які зробили інновації частиною свого життя, ведуть до ще більш швидкого росту. Основними умовами ефективного розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні є впровадження та використання інновацій. Інновації в гостинності передбачають створення нових видів послуг із метою кращого задоволення потреб клієнтів готельно-ресторанного комплексу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36460
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Жуков В._тези.pdf181 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.