Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36483
Title: Дослідження впливу типу обладнання та способів теплової обробки на технологічні показники якості продуктів тваринного походження у ресторанному господарстві
Authors: Крамаренко Д. П.
Гіренко Н. І.
Новікова Н. В.
Keywords: пароконвектомат
теплова обробка
продукти тваринного походження
сухі речовини
жир
органолептичні показники
ресторанне господарство
технологічні процеси
якість продукції
Issue Date: 2024
Citation: Крамаренко Д. П. Дослідження впливу типу обладнання та способів теплової обробки на технологічні показники якості продуктів тваринного походження у ресторанному господарстві / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, Н. В. Новікова // Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки. - 2024. - № 4. - С. 237–250.
Abstract: У статті представлено результати дослідження впливу типу обладнання та способів теплової обробки на технологічні показники якості продуктів тваринного походження у ресторанному господарстві.
URI: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36483
Appears in Collections:Статті (ГРБКТ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дослідження впливу типу обладнання.pdf445,67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.