Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36483
Назва: Дослідження впливу типу обладнання та способів теплової обробки на технологічні показники якості продуктів тваринного походження у ресторанному господарстві
Автори: Крамаренко Д. П.
Гіренко Н. І.
Новікова Н. В.
Теми: пароконвектомат
теплова обробка
продукти тваринного походження
сухі речовини
жир
органолептичні показники
ресторанне господарство
технологічні процеси
якість продукції
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Крамаренко Д. П. Дослідження впливу типу обладнання та способів теплової обробки на технологічні показники якості продуктів тваринного походження у ресторанному господарстві / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, Н. В. Новікова // Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки. - 2024. - № 4. - С. 237–250.
Короткий огляд (реферат): У статті представлено результати дослідження впливу типу обладнання та способів теплової обробки на технологічні показники якості продуктів тваринного походження у ресторанному господарстві.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36483
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дослідження впливу типу обладнання.pdf445,67 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.