Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36646
Title: Використання часникових стрілок для підвищення харчової цінності страв
Authors: Вишемирський Д.
Крамаренко Д.
Гіренко Н.
Keywords: часникові стрілки
закуска
рецептура
користь
Issue Date: 2025
Citation: Вишемирський Д. Використання часникових стрілок для підвищення харчової цінності страв / Д. Вишемирський, Д. Крамаренко, Н. Гіренко // Сучасна наука та освіта: стан, проблеми, перспективи : матеріали IV міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 березня 2025 р.: тези допов. - Полтава : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2025. - С. 234-236.
Abstract: Розглянуто корисні властивості часникових стрілок, які містять високу концентрацію біологічно активних сполук, таких як глюкоза, фруктоза та фітонциди. Визначено доцільність їх використання в кулінарії, зокрема для збільшення харчової цінності закуски «Закуска з печінки з морквою», де частина цибулі ріпчастої була замінена на часникові стрілки.
URI: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36646
Appears in Collections:Статті студентів (ГРБКТ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.