Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36646
Назва: Використання часникових стрілок для підвищення харчової цінності страв
Автори: Вишемирський Д.
Крамаренко Д.
Гіренко Н.
Теми: часникові стрілки
закуска
рецептура
користь
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Вишемирський Д. Використання часникових стрілок для підвищення харчової цінності страв / Д. Вишемирський, Д. Крамаренко, Н. Гіренко // Сучасна наука та освіта: стан, проблеми, перспективи : матеріали IV міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 березня 2025 р.: тези допов. - Полтава : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2025. - С. 234-236.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто корисні властивості часникових стрілок, які містять високу концентрацію біологічно активних сполук, таких як глюкоза, фруктоза та фітонциди. Визначено доцільність їх використання в кулінарії, зокрема для збільшення харчової цінності закуски «Закуска з печінки з морквою», де частина цибулі ріпчастої була замінена на часникові стрілки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36646
Розташовується у зібраннях:Статті студентів (ГРБКТ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.