Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36646| Назва: | Використання часникових стрілок для підвищення харчової цінності страв |
| Автори: | Вишемирський Д. Крамаренко Д. Гіренко Н. |
| Теми: | часникові стрілки закуска рецептура користь |
| Дата публікації: | 2025 |
| Бібліографічний опис: | Вишемирський Д. Використання часникових стрілок для підвищення харчової цінності страв / Д. Вишемирський, Д. Крамаренко, Н. Гіренко // Сучасна наука та освіта: стан, проблеми, перспективи : матеріали IV міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 березня 2025 р.: тези допов. - Полтава : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2025. - С. 234-236. |
| Короткий огляд (реферат): | Розглянуто корисні властивості часникових стрілок, які містять високу концентрацію біологічно активних сполук, таких як глюкоза, фруктоза та фітонциди. Визначено доцільність їх використання в кулінарії, зокрема для збільшення харчової цінності закуски «Закуска з печінки з морквою», де частина цибулі ріпчастої була замінена на часникові стрілки. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36646 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті студентів (ГРБКТ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Використання часникових стрілок для підвищення харчової цінності страв.pdf | 717,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.