Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36651
Title: | Технологія фаршевого напівфабрикату, оптимізованого до фізіологічних потреб людей похилого віку |
Authors: | Гіренко Н. |
Keywords: | борошняні вироби харчування людей похилого віку м'ясний фарш квасоля гарбуз сир кисломолочний |
Issue Date: | 2025 |
Citation: | Гіренко Н. Технологія фаршевого напівфабрикату, оптимізованого до фізіологічних потреб людей похилого віку / Н. Гіренко, Д. Крамаренко // Сучасна наука та освіта: стан, проблеми, перспективи : матеріали IV міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 березня 2025 р.: тези допов. - Полтава : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2025. - С. 248-252. |
Abstract: | Проаналізовано особливості організації харчування людей похилого віку. Представлено результати розробки технології фаршевого напівфабрикату, оптимізованого до фізіологічних потреб людей похилого віку. Розроблено технологічну схему виробництва, яка дозволяє впровадити виробництво нових видів борошняних виробів на підприємствах ресторанного господарства. |
URI: | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36651 |
Appears in Collections: | Статті (ГРБКТ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Технологія фаршевого напівфабрикату.pdf | 750,86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.