Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36651
Назва: Технологія фаршевого напівфабрикату, оптимізованого до фізіологічних потреб людей похилого віку
Автори: Гіренко Н.
Теми: борошняні вироби
харчування людей похилого віку
м'ясний фарш
квасоля
гарбуз
сир кисломолочний
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Гіренко Н. Технологія фаршевого напівфабрикату, оптимізованого до фізіологічних потреб людей похилого віку / Н. Гіренко, Д. Крамаренко // Сучасна наука та освіта: стан, проблеми, перспективи : матеріали IV міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 березня 2025 р.: тези допов. - Полтава : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2025. - С. 248-252.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано особливості організації харчування людей похилого віку. Представлено результати розробки технології фаршевого напівфабрикату, оптимізованого до фізіологічних потреб людей похилого віку. Розроблено технологічну схему виробництва, яка дозволяє впровадити виробництво нових видів борошняних виробів на підприємствах ресторанного господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36651
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технологія фаршевого напівфабрикату.pdf750,86 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.