Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37033
Title: Особливості управління збутовою діяльністю підприємств в умовах воєнного стану
Authors: Воробйов Д. Ю.
Велика О. Ю.
Keywords: управління
збутова діяльність
ринок морозива
воєнний стан
кореляційно-регресійний аналіз
Issue Date: 2024
Citation: Воробйов Д. Ю. Особливості управління збутовою діяльністю підприємств в умовах воєнного стану / Д.Ю. Воробйов, О.Ю. Велика// Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 22 листопада 2024 р. - Харків : ФОП Лібуркіна Л.М., 2024. – С. 141-145.
Abstract: Розглянуто особливості управління збутовою діяльністю підприємства, яке займається виробництвом морозива, в умовах воєнного стану. Проведено аналіз впливу рівня заробітної плати населення та обсягів виробництва молока на обсяги виробництва й збуту морозива.
URI: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37033
Appears in Collections:Статті студентів (МЛІ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Воробйов Велика тези.pdf519,01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.