Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37033| Назва: | Особливості управління збутовою діяльністю підприємств в умовах воєнного стану |
| Автори: | Воробйов Д. Ю. Велика О. Ю. |
| Теми: | управління збутова діяльність ринок морозива воєнний стан кореляційно-регресійний аналіз |
| Дата публікації: | 2024 |
| Бібліографічний опис: | Воробйов Д. Ю. Особливості управління збутовою діяльністю підприємств в умовах воєнного стану / Д.Ю. Воробйов, О.Ю. Велика// Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 22 листопада 2024 р. - Харків : ФОП Лібуркіна Л.М., 2024. – С. 141-145. |
| Короткий огляд (реферат): | Розглянуто особливості управління збутовою діяльністю підприємства, яке займається виробництвом морозива, в умовах воєнного стану. Проведено аналіз впливу рівня заробітної плати населення та обсягів виробництва молока на обсяги виробництва й збуту морозива. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37033 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті студентів (МЛІ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Воробйов Велика тези.pdf | 519,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.