Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37144
Title: | Харчова хімія та нутриціологія. Практикум для здобувачів вищої освіти спеціальностей 181 "Харчові технології" та 241 "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня |
Authors: | Івашура А. А. |
Keywords: | хімія харчових компонентів виробництво харчових продуктів упровадження нутриціологічних практик продукти харчування усвідомлене споживання |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | ХНЕУ ім. С. Кузнеця |
Citation: | Харчова хімія та нутриціологія. Практикум для здобувачів вищої освіти спеціальностей 181 "Харчові технології" та 241 "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. А. А. Івашура ; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (1,01 MБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2025. — 61 с.: іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 58-60. |
Abstract: | Подано основні теоретичні відомості, практичні завдання і методичні рекомендації до їх виконання, матеріал для закріплення знань, основні типові завдання за темами навчальної дисципліни. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальностей 181 "Харчові технології" та 241 "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня. |
URI: | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37144 |
Appears in Collections: | Методичні матеріали (ГРБКТ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2025-Івашура А.А.pdf | 1,04 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.