Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37144
Title: Харчова хімія та нутриціологія. Практикум для здобувачів вищої освіти спеціальностей 181 "Харчові технології" та 241 "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня
Authors: Івашура А. А.
Keywords: хімія харчових компонентів
виробництво харчових продуктів
упровадження нутриціологічних практик
продукти харчування
усвідомлене споживання
Issue Date: 2025
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Харчова хімія та нутриціологія. Практикум для здобувачів вищої освіти спеціальностей 181 "Харчові технології" та 241 "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. А. А. Івашура ; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (1,01 MБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2025. — 61 с.: іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 58-60.
Abstract: Подано основні теоретичні відомості, практичні завдання і методичні рекомендації до їх виконання, матеріал для закріплення знань, основні типові завдання за темами навчальної дисципліни. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальностей 181 "Харчові технології" та 241 "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня.
URI: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37144
Appears in Collections:Методичні матеріали (ГРБКТ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2025-Івашура А.А.pdf1,04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.