Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37144
Назва: Харчова хімія та нутриціологія. Практикум для здобувачів вищої освіти спеціальностей 181 "Харчові технології" та 241 "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня
Автори: Івашура А. А.
Теми: хімія харчових компонентів
виробництво харчових продуктів
упровадження нутриціологічних практик
продукти харчування
усвідомлене споживання
Дата публікації: 2025
Видавництво: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Харчова хімія та нутриціологія. Практикум для здобувачів вищої освіти спеціальностей 181 "Харчові технології" та 241 "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. А. А. Івашура ; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (1,01 MБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2025. — 61 с.: іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 58-60.
Короткий огляд (реферат): Подано основні теоретичні відомості, практичні завдання і методичні рекомендації до їх виконання, матеріал для закріплення знань, основні типові завдання за темами навчальної дисципліни. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальностей 181 "Харчові технології" та 241 "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37144
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2025-Івашура А.А.pdf1,04 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.