Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/4304
Название: ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ОСНОВНИХ ПРИНЦИПІВ СКЛАДАННЯ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ В УКРАЇНІ (ЗГІДНО З П(С)БО) ТА У КРАЇНАХ ЄВРОПИ (ЗГІДНО З МСФЗ)
Авторы: Буклей Г. В.
Ключевые слова: фінансова звітність
міжнародні стандарти
порівняльна характеристика
система обліку
П(С)БО
МСФЗ
Дата публикации: 2013
Издательство: ХНЕУ
Библиографическое описание: Буклей Г.В. Порівняльна характеристика основних принципів складання фінансової звітності в Україні ( згідно з П(С)БО) та у країнах Європи (згідно з МСФЗ) / Г.В. Буклей // Управління розвитком. - 2013. - №17. - С. 52 - 55
Краткий осмотр (реферат): Виділено та обґрунтовано основні принципи складання фінансової звітності в Україні згідно з П(С)БО та у країнах Європи згідно з МСФЗ. Проведено їх порівняльну характеристику, розглянуто основні відмінності в їх складанні та їх роль в економіці.
Выделены и обоснованы основные принципы составления финансовой отчетности в Украине согласно П(С)БУ и в странах Европы согласно МСФО. Проведена их сравнительная характеристика, рассмотрены основные отличия в их составлении и их роль в экономике.
The main principles of financial accounting in Ukraine, according to AR(S), and European countries, according to IFRS, are marked out and substantiated. Their comparative characteristic is given, their main differences and role in the economy are considered.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4304
Располагается в коллекциях:№17



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.