Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/472
Title: | ОСНОВНІ НАПРЯМИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА НА ПРИКЛАДІ ЗАТ "ХЛІБОЗАВОД "САЛТІВСЬКИЙ" |
Authors: | Литвинцева Г. С. |
Keywords: | рентабельність підприємства резерв методика аналізу рентабельності підприємства ефективність діяльності підприємства |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | ХНЕУ |
Citation: | Литвинцева Г.С. Основні напрями підвищення ефективності діяльності підприємства на прикладі ЗАТ Хлібозавод "Салтівський" / Г.С. Литвинцева // Управління розвитком. - 2012. - №5. - С. 92 -95 |
Abstract: | Проаналізовано основні показники рентабельності підприємства на прикладі ЗАТ "Хлібозавод" Салтівський" та запропоновано певні кроки для підвищення ефективності діяль¬ності підприємства. The article analyzes the main indicators of profitability on the example of Company bakery "Saltovskiy" and suggests some steps to improve the efficiency of the enterprise. |
URI: | http://repository.hneu.edu.ua/jspui/123456789/472 |
Appears in Collections: | № 5 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Литвинцева Г.С. Основні напрями підвищення ефективності діяльності підприємства на прикладі ЗАТ _Хлібозавод Салтівський_.pdf | 380,4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.