Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/472
Назва: | ОСНОВНІ НАПРЯМИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА НА ПРИКЛАДІ ЗАТ "ХЛІБОЗАВОД "САЛТІВСЬКИЙ" |
Автори: | Литвинцева Г. С. |
Теми: | рентабельність підприємства резерв методика аналізу рентабельності підприємства ефективність діяльності підприємства |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | ХНЕУ |
Бібліографічний опис: | Литвинцева Г.С. Основні напрями підвищення ефективності діяльності підприємства на прикладі ЗАТ Хлібозавод "Салтівський" / Г.С. Литвинцева // Управління розвитком. - 2012. - №5. - С. 92 -95 |
Короткий огляд (реферат): | Проаналізовано основні показники рентабельності підприємства на прикладі ЗАТ "Хлібозавод" Салтівський" та запропоновано певні кроки для підвищення ефективності діяль¬ності підприємства. The article analyzes the main indicators of profitability on the example of Company bakery "Saltovskiy" and suggests some steps to improve the efficiency of the enterprise. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/jspui/123456789/472 |
Розташовується у зібраннях: | № 5 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Литвинцева Г.С. Основні напрями підвищення ефективності діяльності підприємства на прикладі ЗАТ _Хлібозавод Салтівський_.pdf | 380,4 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.