Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/7432
Назва: ОПТИМИЗАЦИЯ ОБЪЕМОВ ВЫПУСКА ХЛЕБОБУЛОЧНЫХ ИЗДЕЛИЙ ПРЕДПРИЯТИЯ
Автори: Иснюк М. Н.
Теми: максимизация прибыли
оптимизационная модель
Дата публікації: 2014
Видавництво: Видавництво ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Иснюк М. Н. ОПТИМИЗАЦИЯ ОБЪЕМОВ ВЫПУСКА ХЛЕБОБУЛОЧНЫХ ИЗДЕЛИЙ ПРЕДПРИЯТИЯ / М. Н. Иснюк // Управління розвитком. - 2014. - №7. - С. 21-23
Короткий огляд (реферат): Проведен аналіз деятельности предприятия ООО "Слобожанский" по производству хлебобулочных изделий. Создана оптимизациионая модель максимизации прибыли при имеющихся ресурсах предприятия.
The conditions of enterprise for the production of bakery products was conducted. An optimization model of profit maximization of available resources for the company was created.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7432
Розташовується у зібраннях:Статті (ВМЕМ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.