Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/7622
Назва: ОПТИМИЗАЦИЯ РАБОТЫ ПИЦЦЕРИИ
Автори: Тимченко А. И.
Теми: максимизация прибыли
симплексный метод
оптимальный план
Дата публікації: 2014
Видавництво: Видавництво ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Тимченко А. И. ОПТИМИЗАЦИЯ РАБОТЫ ПИЦЦЕРИИ
Короткий огляд (реферат): Изложены результаты оптимизационной задачи, полученные при помощи Microsoft Excel 2010. В качестве примера представлено предприятие пищевой промышленности по изготовлению различных видов пиццы. Описана процедура построения математической модели задачи и указаны результаты решения задачи с использованием реальных данных.
Викладено результати оптимізаційної задачі, які були отримані за допомогою Microsoft Excel 2010. У якості прикладу представлено підприємство харчової промисловості з виготовлення різних видів піцци. Описано процедуру побудови математичної моделі задачі й зазначено результати розв'язання задачі з використанням реальних даних.
The article outlines the results of the optimization problem which were obtained with the help of Microsoft Excel 2010. An enterprise of the food industry that specializes on the production of various sorts of pizza was used as an example. The procedure of constructing the mathematical model of the problem was described and the results of solving the problem with the use of factual data were shown.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7622
Розташовується у зібраннях:Статті (ВМЕМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тимченко А. И. Оптимизация работы пиццерии.pdf376,74 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.