Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/7976
Title: | Syllabus of the academic discipline "Entrepreneurship and Business Culture" for full-time students of training direction 6.140103 "Tourism" |
Other Titles: | Робоча програма навчальної дисципліни "Підприємництво та бізнес-культура" для студентів напряму підготовки 6.140103 "Туризм" денної форми навчання Рабочая программа учебной дисциплины "Предпринимательство и бизнес-культура" для студентов направления подготовки 6.140103 "Туризм" дневной формы обучения |
Authors: | Lepeyko T. I. Krivobok K. V. Sorokina A. S. Лепейко Т. І. Кривобок К. В. Сорокіна А. С. Лепейко Т. И. Сорокина А. С. |
Keywords: | entrepreneurship business culture economy business expences revenue entrepreneur risk profit cost efficiency break-even point financial results підприємництво бізнес-культура економіка підприємство витрати доходи підприємець ризик прибуток рентабельність крапка беззбитковості фінансові результати |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Publishing House of S. Kuznets KhNUE |
Citation: | Syllabus of the academic discipline "Entrepreneurship and Business Culture" for full-time students of training direction 6.140103 "Tourism" / сompiled by T. Lepeyko, K. Krivobok, A. Sorokina. – Kh. : Publishing House of S. Kuznets KhNUE, 2014. – 47 p. (English) |
Abstract: | A thematic plan of the academic discipline and its content by modules and themes are given. Plans of lectures, practical studies and seminars, materials for consolidation of knowledge (self-study, test questions), guidelines for assessment of students' knowledge, professional competences a student should have after studying the academic discipline are contained.
Recommended for students of training direction 6.140103 "Tourism". Подано тематичний план навчальної дисципліни та її зміст за модулями й темами. Вміщено плани лекцій, практичних та семінарських занять, матеріали для закріплення знань (самостійну роботу, контрольні запитання), методичні рекомендації щодо оцінювання знань студентів, професійні компетентності, якими повинен володіти студент після вивчення навчальної дисципліни. Рекомендовано для студентів напряму підготовки 6.140103 "Туризм". Приведен тематический план учебной дисциплины, ее содержание по модулям и темам. Представлены планы лекций, практических и семинарских занятий, материалы для закрепления знаний (самостоятельная работа, контрольные вопросы), методические рекомендации по оцениванию знаний студентов, профессиональные компетентности, которыми должен обладать студент после изучения учебной дисциплины. Рекомендовано для студентов направления подготовки 6.140103 "Туризм". |
URI: | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7976 |
Appears in Collections: | Методичні матеріали (МБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Syllabus of the academic discipline Entrepreneurship and business culture.pdf | 643,86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.