Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/9462
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorУс О. І.-
dc.contributor.authorУс Е. И.-
dc.contributor.authorUs О.-
dc.date.accessioned2015-04-28T08:22:11Z-
dc.date.available2015-04-28T08:22:11Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationУс О. І. Управління розвитком експортного потенціалу підприємств кондитерської галузі України: дипломна робота на здубуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра: спец. 8.03050301 «Міжнародна економіка» / О.І. Ус. – Х.: ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2015.en_US
dc.identifier.urihttp://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9462-
dc.description.abstractПредметом дослідження магістерської дипломної роботи є теоретичні положення та методичні підходи до управління розвитком експортного потенціалу підприємств кондитерської галузі. В роботі визначено особливості управління експортною діяльністю підприємств кондитерської галузі України та розроблено рекомендації щодо удосконалення процесу управління розвитком експортного потенціалу.en_US
dc.description.abstractПредметом исследования магистерской дипломной работы являются теоретические положения и методические подходы к управлению развитием экспортного потенциала предприятий кондитерской отрасли. В работе определены особенности управления экспортной деятельностью предприятий кондитерской отрасли Украины и разработаны рекомендации по совершенствованию процесса управления развитием экспортного потенциала.en_US
dc.description.abstractThe study's thesis are theoretical positions and methodological approaches to the management of the development of export potential of the confectionery industry. The research identifies features of export control activities of the confectionery industry in Ukraine and developed recommendations for improvement of the management process development of export potential.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherХНЕУ ім. С. Кузнецяen_US
dc.subjectпотенціалen_US
dc.subjectекспортний потенціалen_US
dc.subjectкондитерський ринокen_US
dc.subjectуправління розвиткомen_US
dc.subjectоцінка експортного потенціалу підприємстваen_US
dc.subjectстратегічні альтернативиen_US
dc.subjectпланування ЗЕДen_US
dc.subjectпотенциалen_US
dc.subjectэкспортный потенциалen_US
dc.subjectкондитерский рынокen_US
dc.subjectуправление развитиемen_US
dc.subjectоценка экспортного потенциала предприятияen_US
dc.subjectстратегические альтернативыen_US
dc.subjectпланирования ВЭДen_US
dc.subjectpotentialen_US
dc.subjectexport potentialen_US
dc.subjectthe confectionery marketen_US
dc.subjectmanagement developmenten_US
dc.subjectassessment of export potential of the enterpriseen_US
dc.subjectstrategic alternativesen_US
dc.subjectplanning FEAen_US
dc.titleУправління розвитком експортного потенціалу підприємств кондитерської галузі Україниen_US
dc.title.alternativeУправление развитием экспортного потенциала предприятий кондитерской отрасли Украиныen_US
dc.title.alternativeManaging the development of the export potential of the confectionery industry of Ukraineen_US
dc.typeOtheren_US
Располагается в коллекциях:Дипломні магістерські роботи - 2015 р. (МЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ус.pdf82,43 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.