Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/9462
Title: Управління розвитком експортного потенціалу підприємств кондитерської галузі України
Other Titles: Управление развитием экспортного потенциала предприятий кондитерской отрасли Украины
Managing the development of the export potential of the confectionery industry of Ukraine
Authors: Ус О. І.
Ус Е. И.
Us О.
Keywords: потенціал
експортний потенціал
кондитерський ринок
управління розвитком
оцінка експортного потенціалу підприємства
стратегічні альтернативи
планування ЗЕД
потенциал
экспортный потенциал
кондитерский рынок
управление развитием
оценка экспортного потенциала предприятия
стратегические альтернативы
планирования ВЭД
potential
export potential
the confectionery market
management development
assessment of export potential of the enterprise
strategic alternatives
planning FEA
Issue Date: 2015
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Ус О. І. Управління розвитком експортного потенціалу підприємств кондитерської галузі України: дипломна робота на здубуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра: спец. 8.03050301 «Міжнародна економіка» / О.І. Ус. – Х.: ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2015.
Abstract: Предметом дослідження магістерської дипломної роботи є теоретичні положення та методичні підходи до управління розвитком експортного потенціалу підприємств кондитерської галузі. В роботі визначено особливості управління експортною діяльністю підприємств кондитерської галузі України та розроблено рекомендації щодо удосконалення процесу управління розвитком експортного потенціалу.
Предметом исследования магистерской дипломной работы являются теоретические положения и методические подходы к управлению развитием экспортного потенциала предприятий кондитерской отрасли. В работе определены особенности управления экспортной деятельностью предприятий кондитерской отрасли Украины и разработаны рекомендации по совершенствованию процесса управления развитием экспортного потенциала.
The study's thesis are theoretical positions and methodological approaches to the management of the development of export potential of the confectionery industry. The research identifies features of export control activities of the confectionery industry in Ukraine and developed recommendations for improvement of the management process development of export potential.
URI: http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9462
Appears in Collections:Дипломні магістерські роботи - 2015 р. (МЕМ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ус.pdf82,43 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.