Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/9462
Назва: Управління розвитком експортного потенціалу підприємств кондитерської галузі України
Інші назви: Управление развитием экспортного потенциала предприятий кондитерской отрасли Украины
Managing the development of the export potential of the confectionery industry of Ukraine
Автори: Ус О. І.
Ус Е. И.
Us О.
Теми: потенціал
експортний потенціал
кондитерський ринок
управління розвитком
оцінка експортного потенціалу підприємства
стратегічні альтернативи
планування ЗЕД
потенциал
экспортный потенциал
кондитерский рынок
управление развитием
оценка экспортного потенциала предприятия
стратегические альтернативы
планирования ВЭД
potential
export potential
the confectionery market
management development
assessment of export potential of the enterprise
strategic alternatives
planning FEA
Дата публікації: 2015
Видавництво: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Ус О. І. Управління розвитком експортного потенціалу підприємств кондитерської галузі України: дипломна робота на здубуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра: спец. 8.03050301 «Міжнародна економіка» / О.І. Ус. – Х.: ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2015.
Короткий огляд (реферат): Предметом дослідження магістерської дипломної роботи є теоретичні положення та методичні підходи до управління розвитком експортного потенціалу підприємств кондитерської галузі. В роботі визначено особливості управління експортною діяльністю підприємств кондитерської галузі України та розроблено рекомендації щодо удосконалення процесу управління розвитком експортного потенціалу.
Предметом исследования магистерской дипломной работы являются теоретические положения и методические подходы к управлению развитием экспортного потенциала предприятий кондитерской отрасли. В работе определены особенности управления экспортной деятельностью предприятий кондитерской отрасли Украины и разработаны рекомендации по совершенствованию процесса управления развитием экспортного потенциала.
The study's thesis are theoretical positions and methodological approaches to the management of the development of export potential of the confectionery industry. The research identifies features of export control activities of the confectionery industry in Ukraine and developed recommendations for improvement of the management process development of export potential.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9462
Розташовується у зібраннях:Дипломні магістерські роботи - 2015 р. (МЕМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ус.pdf82,43 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.