Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/13063
Назва: | Некоторые особенности доводочного шлифования свободным абразивом |
Інші назви: | Деякі особливості доводочного шліфування вільним абразивом Some features of lapping grinding with a free abrasive |
Автори: | Крюк А. Г. Браташевский А. Ю. Дудко П. Д. Браташевський О. Ю. Kriuk A. G. Bratashevsky A. Y. Dudko P. D. |
Теми: | доводочное шлифование вободный абразив удельное давление притира абразивная смесь белый электрокорунд мелкозернистый абразив синтетический алмаз доводочне шліфування вільний абразив питомий тиск притиру абразивна суміш білий електрокорунд дрібнозернистий абразив синтетичний алмаз finishing grinding abrasive free specific pressure of lapping the abrasive mixture white fused alumina the fine abrasive synthetic diamond |
Дата публікації: | 2002 |
Бібліографічний опис: | Крюк А. Г. Некоторые особенности доводочного шлифования свободным абразивом / А. Г. Крюк, А. Ю. Браташевский, П. Д. Дудко // Вестник Харьковского гос. техн. ун-та сельск. хозяйства. - Харьков: ХГТУСГ, 2002. - Вып. 10. - С. 38 – 43. |
Короткий огляд (реферат): | Обобщены результаты экспериментальных исследований процесса доводочного шлифования свободным абразивом. Обоснованы практические рекомендации и области эффективного применения процесса. Узагальнено результати експериментальних досліджень процесу доводочного шліфування вільним абразивом. Обґрунтовано практичні рекомендації та області ефективного застосування процесу. The results of experimental studies of the process of honing grinding with a free abrasive. Substantiated practical recommendations and the effective application of the process. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13063 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ЗСЖіБЖ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
сх-10 стр 38 Крюк.pdf | 562,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.