Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/14411
Назва: Аналитическое описание и технологическое обеспечение параметров шероховатости обработки
Інші назви: Аналітичний опис і технологічне забезпечення параметрів шорсткості обробки
Analytical description and technological support for processing roughness
Автори: Шкурупий В. Г.
Новиков Ф. В.
Шкурупій В. Г.
Новіков Ф. В.
Shkurupiy V. G.
Novikov F. V.
Теми: шероховатость поверхности
эксплуатационные свойства деталей
параметры шероховатости обработки
шорсткість поверхні
експлуатаційні властивості деталей
параметри шорсткості обробки
surface roughness performance properties parts roughness processing parameters
Дата публікації: 2004
Бібліографічний опис: Шкурупий В. Г. Аналитическое описание и технологическое обеспечение параметров шероховатости обработки / В. Г. Шкурупий, Ф. В. Новиков // Резание и инструмент в технологических системах: Междунар. научн.-техн. сборник. – Харьков: НТУ “ХПИ”, 2004. – Вып. 67. – С. 46 – 56.
Короткий огляд (реферат): Дана общая характеристика параметров шероховатости поверхности, проанализированы подходы к аналитическому описанию шероховатости поверхности и показана взаимосвязь эксплуатационных свойств деталей с параметрами шероховатости обработки.
Надано загальну характеристику параметрів шорсткості поверхні, проаналізовано підходи до аналітичного опису шорсткості поверхні і показано взаємозв'язок експлуатаційних властивостей деталей з параметрами шорсткості обробки.
The general characteristic of surface roughness parameters, analyzed approaches to analytical description of surface roughness and shows the relationship of operating properties of parts with processing parameters roughness.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14411
Розташовується у зібраннях:Статті (ЗСЖіБЖ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
статья (174) Рез, 2004-67, стр 46-56.pdf205,98 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.