Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/16282
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юрч Н. М. | - |
dc.date.accessioned | 2017-05-25T07:04:31Z | - |
dc.date.available | 2017-05-25T07:04:31Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Юрч Н. М. Напрями підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції / Н. М. Юрч // Розвиток європейського простору очима молоді: економічні, соціальні та правові аспекти: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції докторантів, молодих учених та студентів, м. Харків, 28 квітня 2017 року. – Харків : ФОП Панов А. М., 2017. – С. 827 – 832. | en_US |
dc.identifier.uri | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16282 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто поняття конкурентоспроможності сільсько-господарської продукції. Визначено основні фактори підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції. Розглянуто етапи оцінки рівня конкурентоспроможності підприємства. Обґрун-товано заходи загального та спеціального характеру підвищення рівня конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | ФОП Панов А. М. | en_US |
dc.subject | конкурентоспроможність | en_US |
dc.subject | сільськогосподарської продукції | en_US |
dc.subject | фактори | en_US |
dc.subject | ціна | en_US |
dc.subject | якість | en_US |
dc.subject | резерви | en_US |
dc.subject | підходи | en_US |
dc.title | Напрями підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dc.subject.udc | 009.12.334.012.23:346 | en_US |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів (ЕПОБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
НАПРЯМ~1.pdf | 143,83 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.