Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/16282
Назва: | Напрями підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції |
Автори: | Юрч Н. М. |
Теми: | конкурентоспроможність сільськогосподарської продукції фактори ціна якість резерви підходи |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | ФОП Панов А. М. |
Бібліографічний опис: | Юрч Н. М. Напрями підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції / Н. М. Юрч // Розвиток європейського простору очима молоді: економічні, соціальні та правові аспекти: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції докторантів, молодих учених та студентів, м. Харків, 28 квітня 2017 року. – Харків : ФОП Панов А. М., 2017. – С. 827 – 832. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто поняття конкурентоспроможності сільсько-господарської продукції. Визначено основні фактори підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції. Розглянуто етапи оцінки рівня конкурентоспроможності підприємства. Обґрун-товано заходи загального та спеціального характеру підвищення рівня конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16282 |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів (ЕПОБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
НАПРЯМ~1.pdf | 143,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.