Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/16282
Назва: Напрями підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції
Автори: Юрч Н. М.
Теми: конкурентоспроможність
сільськогосподарської продукції
фактори
ціна
якість
резерви
підходи
Дата публікації: 2017
Видавництво: ФОП Панов А. М.
Бібліографічний опис: Юрч Н. М. Напрями підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції / Н. М. Юрч // Розвиток європейського простору очима молоді: економічні, соціальні та правові аспекти: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції докторантів, молодих учених та студентів, м. Харків, 28 квітня 2017 року. – Харків : ФОП Панов А. М., 2017. – С. 827 – 832.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто поняття конкурентоспроможності сільсько-господарської продукції. Визначено основні фактори підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції. Розглянуто етапи оцінки рівня конкурентоспроможності підприємства. Обґрун-товано заходи загального та спеціального характеру підвищення рівня конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16282
Розташовується у зібраннях:Статті студентів (ЕПОБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
НАПРЯМ~1.pdf143,83 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.