Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/16282
Title: | Напрями підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції |
Authors: | Юрч Н. М. |
Keywords: | конкурентоспроможність сільськогосподарської продукції фактори ціна якість резерви підходи |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | ФОП Панов А. М. |
Citation: | Юрч Н. М. Напрями підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції / Н. М. Юрч // Розвиток європейського простору очима молоді: економічні, соціальні та правові аспекти: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції докторантів, молодих учених та студентів, м. Харків, 28 квітня 2017 року. – Харків : ФОП Панов А. М., 2017. – С. 827 – 832. |
Abstract: | Розглянуто поняття конкурентоспроможності сільсько-господарської продукції. Визначено основні фактори підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції. Розглянуто етапи оцінки рівня конкурентоспроможності підприємства. Обґрун-товано заходи загального та спеціального характеру підвищення рівня конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції |
URI: | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16282 |
Appears in Collections: | Статті студентів (ЕПОБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
НАПРЯМ~1.pdf | 143,83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.