Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22399
Title: | Стратегічний підхід до управління якістю послуг туристичного підприємства |
Authors: | Гончаров А. Б. Гончарова С. Ю. |
Keywords: | туристична галузь стратегії управління якістю стратегії забезпечення функціональні стратегії якість туристичної послуги |
Issue Date: | 2019 |
Citation: | Гончаров А. Б. Стратегічний підхід до управління якістю послуг туристичного підприємства / А. Б. Гончаров, С. Ю. Гончарова // Економіка розвитку. – 2019. – Т. 18, Вип. 2. – С. 19–28. |
Abstract: | Об’єктом дослідження є процес управління якістю послуг туристичного підприємства з використанням стратегічного підходу. У статті досліджено основні аспекти стратегічного підходу до управління якістю послуг туристичного підприємства, що є теоретичним підґрунтям дослідження. З використанням загальнонаукових та спеціальних методів уточнено визначення якості туристичних послуг та виявлені основні стратегії, які найчастіше застосовують в управління якістю туристичного, проаналізовано їх переваги і недоліки. В результаті проведеного дослідження запропоновано напрямки удосконалення управління якістю діяльності туристичних підприємств, сутність яких полягає в чіткому формулюванні місії підприємства, а також стратегічних, тактичних та оперативних планів; постійний моніторинг ринку, виявлення зміни вимог споживачів до якості туристичного продукту і процесу надання послуг; вдосконалення методів і форм роботи з персоналом організації; створення ефективної системи контролю на підприємстві; застосуванні новітніх технологій і сучасного обладнання; постійний цілеспрямований пошук та використання резервів якості. |
URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22399 |
Appears in Collections: | Статті (СЕ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ED_2019_02_Honcharov.pdf | 427,45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.