Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24297
Назва: | Використання ощадливого виробництва у підвищенні конкурентоспроможності малих та середніх аграрних підприємств |
Автори: | Калашнікова Т. В. |
Теми: | ощадливе виробництво втрати конкурентоспроможність аграрне підприємство |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Калашнікова Т. В. Використання ощадливого виробництва у підвищенні конкурентоспроможності малих та середніх аграрних підприємств / Калашнікова Т. В. // Економічний розвиток і спадщина Семена Кузнеця : матеріали V міжнар. наук. конф., 27 лист. 2020 р. : тези допов.– Харків : ХНЕУ ім. Семена Кузнеця, 2020. – С. 64–65. |
Короткий огляд (реферат): | Використання ощадливого виробництва у підвищенні конкурентоспроможності малих та середніх аграрних підприємств Розглянуто доцільність використання ощадливого виробництва з метою створення передумов максимального використання існуючого виробничого потенціалу та підвищення конкурентоспроможності малих та середніх аграрних підприємств. Виділено види втрат за передбаченою класифікацією з урахуванням особливостей організації процесу виробництва в сільському господарстві. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24297 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ЕПОБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Калашнікова Т.В._Тези ХНЕУ 2020.pdf | 115,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.