Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24788
Назва: Особливості реалізації та структурні елементи інвайронментальної безпеки
Автори: Мащенко М. А.
Теми: інвайронментальна безпека
промислові підприємства
економічна безпека
соціальна безпека
екологічна безпека
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Мащенко М. А. Особливості реалізації та структурні елементи інвайронментальної безпеки / М. А. Мащенко. // Розвиток бюджетно-фінансової системи та обліково-податкової політики в інформаційному суспільстві: тези доповідей міжнар. науково-практ. конф., 10-11 груд. 2020 р. : тези доповід. – Харків : НАУ ім. М.Є. Жуковського «ХАІ», 2020. – C. 125.
Короткий огляд (реферат): Обґрунтовано, що у сучасних умовах розвитку української економіки необхідно вирішити проблему створення ефективної системи інвайронментальної безпеки держави в цілому та її регіонів. Особливо це важливо для промислових регіонів з високим рівнем екологічного навантаження. Інвайронментальна безпека є важливою складовою системи регіональної безпеки та характеризує стан захищеності життєво важливих інтересів особистості, суспільства, природної середи окремого регіону від погроз, які виникають як впливу діяльності людей та суб’єктів господарювання на природне середовище, а також природного середовища на їх функціонування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24788
Розташовується у зібраннях:Статті (ДУПАЕП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тези_5_Мащенко_М.А..pdf147,66 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.