Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25369| Title: | Технологія та організація готельного обслуговування: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня |
| Authors: | Козубова Н. В. |
| Keywords: | готель гостинність готельне обслуговування технологічний цикл |
| Issue Date: | 2020 |
| Citation: | Технологія та організація готельного обслуговування: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня : [Електронне видання] / укл. Н. В. Козубова. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020. – 14 с. |
| Abstract: | Подано тематичний план навчальної дисципліни та її зміст за модулями й темами. Вміщено плани лекцій та семінарських занять, методичні рекомендації щодо оцінювання знань студентів, професійні компетентності, якими повинен володіти студент після вивчення дисципліни. Рекомендовано для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня . |
| URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25369 |
| Appears in Collections: | Методичні матеріали (ПТТБ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| РП_Технологія_та організація_гот_обслуг.pdf | 502,77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.