Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25942
Title: | Упраління розвитком готельно-ресторанного бізнесу в умовах пандемії коронавірусу |
Authors: | Бутенко Д. С. |
Keywords: | готельно-ресторанний бізнес розвиток скорочення витрат послуги |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Бутенко Д. С. Упраління розвитком готельно-ресторанного бізнесу в умовах пандемії коронавірусу / Д. С. Бутенко // Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально-орієнтованій системі управління підприємством : матеріали ІV Всеукр-ої наук.-практ. інтернет-конф., 31 бер. 2021 р. – С. 40-42. |
Abstract: | Проведено аналіз впливу пандемії коронавірусу на темпи розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Виокремлено шляхи розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Надано рекомендації щодо дотримання певного рівня якості надання послуг. Перелічено можливі напрями зниження витрат з метою підвищення ефективності діяльності готельно-ресторанного бізнесу. Розглянуто можливості переходу на нові форми надання послуг в сфері готельно-ресторанного бізнесу. |
URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25942 |
Appears in Collections: | Статті (МБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
УПРАЛІННЯ РОЗВИТКОМ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ КОРОНАВІРУСУ.pdf | 164,11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.