Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25942
Назва: | Упраління розвитком готельно-ресторанного бізнесу в умовах пандемії коронавірусу |
Автори: | Бутенко Д. С. |
Теми: | готельно-ресторанний бізнес розвиток скорочення витрат послуги |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Бутенко Д. С. Упраління розвитком готельно-ресторанного бізнесу в умовах пандемії коронавірусу / Д. С. Бутенко // Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально-орієнтованій системі управління підприємством : матеріали ІV Всеукр-ої наук.-практ. інтернет-конф., 31 бер. 2021 р. – С. 40-42. |
Короткий огляд (реферат): | Проведено аналіз впливу пандемії коронавірусу на темпи розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Виокремлено шляхи розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Надано рекомендації щодо дотримання певного рівня якості надання послуг. Перелічено можливі напрями зниження витрат з метою підвищення ефективності діяльності готельно-ресторанного бізнесу. Розглянуто можливості переходу на нові форми надання послуг в сфері готельно-ресторанного бізнесу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25942 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (МБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
УПРАЛІННЯ РОЗВИТКОМ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ КОРОНАВІРУСУ.pdf | 164,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.