Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25943
Название: | Тенденції та шляхи розвитку готельно-ресторанного бізнесу |
Авторы: | Бутенко Д. С. |
Ключевые слова: | тимчасове розміщення організація харчування готельно-ресторанний бізнес прибутковість конкурентоспроможність розвиток |
Дата публикации: | 2021 |
Библиографическое описание: | Бутенко Д. С. Тенденції та шляхи розвитку готельно-ресторанного бізнесу / Д. С. Бутенко // матеріали міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 85-річному ювілею професора Віктора Йосиповича Шияна, 19 лют. 2021 р. – 2021. ‒ С. 274-276. |
Краткий осмотр (реферат): | Тези присвячено розгляду актуальних питань в галузі тимчасового розміщення й організації харчування. Приведено досвід США та статистичні дані останніх років в готельно-рестораному бізнесі. Запропоновано шляхи підвищення якості послуг в галузі тимчасового розміщення й організації харчування. Надано та проаналізовано статистичну інформацію за готельно-ресторанного бізнесу України. Представлено рекомендації щодо залучення іноземних туристів в Україну. Виокремлено можливі шляхи залучення інвестицій. Обґрунтовано доцільність розвитку галузі тимчасового розміщення й організації харчування. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25943 |
Располагается в коллекциях: | Статті (МБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тенденції та шляхи розвитку готельно-ресторанного бізнесу.pdf | 133,56 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.