Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27117
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorLitvinova I. M.-
dc.date.accessioned2022-02-03T10:09:38Z-
dc.date.available2022-02-03T10:09:38Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationInnovative technologies in the field of hotel and restaurant services : program of academic discipline for students of all specialties of the first (bachelor's) level: [Electronic edition] / ed. I. M Litvinovа. – Kharkiv: KhNEU named after S. Kuznets, 2021. – 13 p.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27117-
dc.description.abstractThe thematic plan of the discipline and its content by topics are submitted. The methods of learning and teaching the discipline, the criteria for assessing student knowledge, the rating plan of the discipline, recommended literature are presented. Recommended for students of all specialties of the first (bachelor's) level.ru_RU
dc.language.isoenru_RU
dc.subjectinnovative technologiesru_RU
dc.subjecthotel and restaurant servicesru_RU
dc.titleInnovative technologies in the field of hotel and restaurant services : program of academic discipline for students of all specialties of the first (bachelor's) levelru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (ЗСЖіБЖ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Інноваційні технології у сфері ГРП.pdf849,47 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.