Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27117
Назва: Innovative technologies in the field of hotel and restaurant services : program of academic discipline for students of all specialties of the first (bachelor's) level
Автори: Litvinova I. M.
Теми: innovative technologies
hotel and restaurant services
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Innovative technologies in the field of hotel and restaurant services : program of academic discipline for students of all specialties of the first (bachelor's) level: [Electronic edition] / ed. I. M Litvinovа. – Kharkiv: KhNEU named after S. Kuznets, 2021. – 13 p.
Короткий огляд (реферат): The thematic plan of the discipline and its content by topics are submitted. The methods of learning and teaching the discipline, the criteria for assessing student knowledge, the rating plan of the discipline, recommended literature are presented. Recommended for students of all specialties of the first (bachelor's) level.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27117
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (ЗСЖіБЖ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Інноваційні технології у сфері ГРП.pdf849,47 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.