Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27624
Название: Впровадження концепції бенчмаркінгу на ринку освітніх послуг України
Авторы: Калініна О. В.
Кравченко Г. Ю.
Ключевые слова: бенчмаркінг
вища освіта
освітня система України
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Калініна О. В. Впровадження концепції бенчмаркінгу на ринку освітніх послуг України / О. В. Калініна, Г. Ю. Кравченко // Сучасні аспекти модернізації науки: стан, проблеми, тенденції розвитку: матер. ХVII наук.-практ. конф., м. Київ, м. Ларнака (Кіпр): тези допов. – Київ, 2022. – С. 214-220.
Краткий осмотр (реферат): Актуальність використання бенчмаркінгу, як одного з інструментів в системі управління організацією зумовлена розвитком ринкового середовища України та виходом вітчизняних підприємств на світовий ринок. Це сприяє постійному вдосконаленню бізнес процесів і зміцненню конкурентних переваг організацій. Намагання України приєднатися до світової економічної системи, що зумовить досить вільний доступ на її ринки іноземних конкурентів, спроби вітчизняних організацій та підприємств завоювати собі місце на світових ринках викликає необхідність всебічного аналізу проблем, пов'язаних з формуванням нового покоління фахівців, посиленням існуючих конкурентних переваг та підвищенням рівня конкурентоспроможності закладів вищої освіти (ЗВО) щодо надання освітніх послуг. Від рівня конкурентоспроможності ЗВО, яка є базою формування та розвитку професійний якостей у майбутніх спеціалістів, залежить конкурентоспроможність всієї освітньої системи в Україні. Проблема формування та об’єктивної оцінки конкурентних переваг щодо надання освітніх послуг є ключовою у ряді основних напрямків забезпечення якості вищої освіти.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27624
Располагается в коллекциях:Статті (ПІФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези 1..pdf153,21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.