Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27624
Назва: Впровадження концепції бенчмаркінгу на ринку освітніх послуг України
Автори: Калініна О. В.
Кравченко Г. Ю.
Теми: бенчмаркінг
вища освіта
освітня система України
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Калініна О. В. Впровадження концепції бенчмаркінгу на ринку освітніх послуг України / О. В. Калініна, Г. Ю. Кравченко // Сучасні аспекти модернізації науки: стан, проблеми, тенденції розвитку: матер. ХVII наук.-практ. конф., м. Київ, м. Ларнака (Кіпр): тези допов. – Київ, 2022. – С. 214-220.
Короткий огляд (реферат): Актуальність використання бенчмаркінгу, як одного з інструментів в системі управління організацією зумовлена розвитком ринкового середовища України та виходом вітчизняних підприємств на світовий ринок. Це сприяє постійному вдосконаленню бізнес процесів і зміцненню конкурентних переваг організацій. Намагання України приєднатися до світової економічної системи, що зумовить досить вільний доступ на її ринки іноземних конкурентів, спроби вітчизняних організацій та підприємств завоювати собі місце на світових ринках викликає необхідність всебічного аналізу проблем, пов'язаних з формуванням нового покоління фахівців, посиленням існуючих конкурентних переваг та підвищенням рівня конкурентоспроможності закладів вищої освіти (ЗВО) щодо надання освітніх послуг. Від рівня конкурентоспроможності ЗВО, яка є базою формування та розвитку професійний якостей у майбутніх спеціалістів, залежить конкурентоспроможність всієї освітньої системи в Україні. Проблема формування та об’єктивної оцінки конкурентних переваг щодо надання освітніх послуг є ключовою у ряді основних напрямків забезпечення якості вищої освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27624
Розташовується у зібраннях:Статті (ПІФП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези 1..pdf153,21 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.