Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27920
Title: Впровадження концепції холістичного маркетингу та її складових з метою підвищення ефективності збутової діяльності на підприємстві ТОВ «ФАВОРІТО» в умовах діджиталізації
Authors: Коваленко К.
Keywords: цифровий маркетинг
діджиталізація
концепція холістичного маркетингу
збутова діяльність
впровадження
ефективність
Issue Date: 2022
Citation: Коваленко К. Впровадження концепції холістичного маркетингу та її складових з метою підвищення ефективності збутової діяльності на підприємстві ТОВ «ФАВОРІТО» в умовах діджиталізації: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра: спец. 051 «Економіка» / К. Коваленко. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022.
Abstract: Актуальність теми дипломної роботи зумовлена тим, що перехід економіки до ери цифрових можливостей спричинив необхідність діджиталізації процесів управління та використання цифрових каналів у маркетинговій діяльності бізнесу задля задоволення потреб ринку. Метою бакалаврської дипломної роботи є обґрунтування теоретичних та розробка практичних аспектів холістичного маркетингу та використання методів цифровізації в структурі маркетингу, збутової діяльності як засобу підвищення ефективності діяльності підприємства кондитерської галузі ТОВ «ФАВОРІТО» та підвищення його бренду. Об’єктом дослідження є процес розробки перспективних напрямків впровадження холістичного маркетингу та діджиталізації збуту. Предметом дослідження є основні напрямки та інструменти впровадження холістичного маркетингу та використання методів цифровізації в структурі маркетингу збутової діяльності. У першому розділі наведені основні теоретичні аспекти впровадження концепції холістичного маркетингу на підприємстві в умовах діджиталізації. У другому розділі проведено всебічний та ґрунтовний аналіз фінансово-економічних показників, ринкового потенціалу, комплексу маркетингу, а також сформовано оцінку ефективності збутової та маркетингової діяльностей та використання методів цифровізації у структурі маркетингу досліджуваного кондитерського підприємства ТОВ «ФАВОРІТО». В третьому розділі дипломної роботи було розроблено заходи щодо впровадження концепції холістичного маркетингу, методів цифровізації збутової діяльності, та проведено оцінку ефективності даних заходів. За результатами роботи зроблено висновки та пропозиції щодо необхідності впровадження концепції холістичного маркетингу, agile-маркетингу, підвищення рівня цифровізації маркетингу та постійного моніторингу ризиків за допомогою складання карти ризиків для досліджуваного кондитерського підприємства ТОВ «ФАВОРІТО».
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27920
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ЕПОБ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.