Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28059
Назва: Фінансовий менеджмент. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» другого (магістерського) рівня за освітньою програмою «Фінанси і кредит»
Автори: Журавльова І. В.
Берест М. М.
Полтініна О. П.
Теми: фінансове управління
оборотні активи
управління активами
виробництво продукції
вартість капіталу
управління капіталом
управління прибутком
фінансові ризики
фінансова стійкість
управління інвестиційною діяльністю
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Фінансовий менеджмент. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" другого (магістерського) рівня за освітньою програмою "Фінанси і кредит" [Електронний ресурс] / уклад. І. В. Журавльова, М. М.Берест, О. П. Полтініна; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (280 КБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. — 53 с. — Загол. з титул. екрану.
Короткий огляд (реферат): Подано план практичних занять із навчальної дисципліни. Запропоновано приклади завдань за темами та методичні рекомендації до їх виконання. Рекомендовано для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» за освітньою програмою «Фінанси і кредит» усіх форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28059
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (Ф)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2021-Журавльова ІВ, Берест ММ, Полтініна ОП.pdf909,9 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.