Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28285
Назва: Практика ресторанної індустрії для просування здорового сталого харчування
Автори: Івашура А. А.
Тимченко К. І.
Теми: стале виробництво
інноваційна діяльність
індустрія гостинності
громадське харчування
стале харчування
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Івашура А. А. Практика ресторанної індустрії для просування здорового сталого харчування / А. А. Івашура, К. І. Тимченко // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 лист. 2022 р. : тези допов. – Харків : Держ. біотехнологічний ун-т., 2022. – С. 328-329. (укр. мова)
Короткий огляд (реферат): У відповідь на зростаючий інтерес до громадської охорони здоров'я та проблем сталого розвитку у сфері туризму та гостинності, менеджери індустрії громадського харчування починають замислюватися про посильну роль своїх підприємств у пропозиції здорового та стійкого харчування. Важливість, можливості та переваги ролі ресторанів у пропозиції здорової та стійкої дієти останнім часом часто обговорюється дослідниками громадського харчування та провідними менеджерами галузі, проте ще доволі мало досліджень присвячено типам практик, що використовуються для просування здорового стійкого харчування у сфері гостинності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28285
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.