Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28287
Назва: Система фермерство – гостинність як інноваційна модель
Автори: Івашура А. А.
Теми: індустрія гостинності
фермерство
екоінновації
сталі практики
маркетингові стратегії
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Івашура А. А. Система фермерство – гостинність як інноваційна модель / А. А. Івашура // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 6 жовт. 2022 р. : тези допов. – Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. – С. 162-163. (укр. мова)
Короткий огляд (реферат): У туризмі інновації визначають як усе, що відрізняється від загальноприйнятого, або припинення попередньої практики в її різних категоріях: продуктових, управлінських, маркетингових тощо. Керівники готельних підприємств також усвідомлюють, що їхні гості чекають на постійні інновації і таким чином намагаються впроваджувати певні нововведення для залучення клієнтів та успішнішої конкуренції на ринку. Однак здебільшого і через часто обмежені фінансові можливості та потужності це переважно поступові інноваційні впровадження.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28287
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.