Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28616
Назва: Теоретико-методичні аспекти обліку інвестиційної нерухомості
Автори: Іванченкова Л. В.
Лагодієнко Н. В.
Ужва А. М.
Сєрова І. А.
Теми: нерухомість
інвестиційна нерухомість
операційна нерухомість
основні засоби
земля
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Іванченкова Л. В. Теоретико-методичні аспекти обліку інвестиційної нерухомості / Л. В. Іванченкова, Н. В. Лагодієнко, А. М. Ужва та ін. // Вісник Хмельницького національного університету. - 2022. - №2. – Т. 1. - С. 211-216.
Короткий огляд (реферат): У статті систематизовано та узагальнено теоретико-методичні аспекти обліку інвестиційної нерухомості. Узагальнено підходи до ідентифікації інвестиційної нерухомості. Виділено класифікаційні ознаки та критерії розмежування операційної та інвестиційної нерухомості. Визначено умови для того, щоб основні засоби визнати інвестиційною нерухомістю. Встановлено перелік загальноприйнятих об’єктів, які визнаються інвестиційною нерухомістю. Розглянуто відображення інвестиційної нерухомості на рахунках бухгалтерського обліку. Систематизовано методичні підходи до оцінки інвестиційної нерухомості в обліку. Доведено, що облік інвестиційної нерухомості за первісною (залишковою) вартістю подібний до обліку основних засобів. Виділено відмінності відображення в обліку інвестиційної нерухомості за первісною вартістю від основних засобів. Наголошено на тому, що Податковий кодекс на сьогодні не містить спеціальних правил для обліку інвестиційної нерухомості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28616
Розташовується у зібраннях:Статті (СЕП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сeрова_Стаття.pdf358,06 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.