Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29799
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іванієнко В. В. | - |
dc.contributor.author | Ковальчук К. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-19T21:43:38Z | - |
dc.date.available | 2023-06-19T21:43:38Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Іванієнко В. В. Стратегічні підходи до формування та позиціонування конкурентоспроможного бренду / В.В. Іванієнко, К.В. Ковальчук // Наука і техніка сьогодні. (Серія «Педагогіка», Серія «Право», Серія «Економіка», Серія «Фізико-математичні науки»)» – Київ, 2022. – №7 (7). – С. 49-63. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29799 | - |
dc.description.abstract | У статті визначено зміст таких основних категорій брендингу, як позиціонування та образ бренду. Авторами наведені основні ознаки позиціонування бренду та визначена основна мета стратегії позиціонування конкурентоспроможного бренду на міжнародних ринках. Прикладну значимість має класифікація найбільш важливих конкурентних аспектів формування цінності бренду. За окремими характеристиками систематизовано стратегії ведення бренду у міжнародному ринковому середовищі. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | бренд | ru_RU |
dc.subject | формування бренду | ru_RU |
dc.subject | стратегія, позиціонування | ru_RU |
dc.subject | перспективи зростання | ru_RU |
dc.subject | споживчі очікування | ru_RU |
dc.subject | конкурентоспроможність | ru_RU |
dc.subject | брендинг | ru_RU |
dc.title | Стратегічні підходи до формування та позиціонування конкурентоспроможного бренду | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Статті (МЕВ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ковальчук.pdf | 1,02 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.